Dėmesio! konkursas jau baigėsi. Nugalėtojų sąrašą rasite ČIA
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"

Konkursas vyko iki: 2016 10 02

Atsiųsta receptų: 31

APIE KONKURSĄ
PRIZAI
TAISYKLĖS
NUGALĖTOJAI
Kviečiame dalyvauti puikiame receptų konkurse ir laimėti šaunių prizų!

Pagrindinė konkurso sąlyga labai paprasta - turi būti pasiūlytas originalaus, gražaus ir, be abejo, gardaus patiekalo, kurio viena sudedamųjų dalių būtų obuoliai, receptas.
 
DĖMESIO! Konkursui bus tvirtinami tik tie receptai, kurie bus atsiųsti ar patalpinti tik portale www.LaMaistas.lt. Imti receptus iš kitų portalų arba siųsti juos mums bei kitiems receptų portalams tuo pat metu draudžiama, net jei esate jo autorius (išimtis - jei receptas yra patalpintas Jūsų asmeninėje svetainėje (pvz., blog'e)). 
 
4 savaites vykstantis konkursas bus gausus prizais! Šiuo atveju didžiausias dėmesys bus skiriamas recepto originalumui, įdomumui, išskirtinumui bei nuotraukoje perteikiamam estetiniam vaizdui. 
 
Įdomiausio, šauniausio ir paties pačiausio recepto autoriui padovanosime nepamainomą šeimininkės pagalbininkę virtuvėje - WOK keptuvę (32 cm skersmens)!
 
Antro pagal šaunumą recepto autorių nudžiuginsime išskirtiniu rinkiniu - kaimišku triufelių padažu Tartufi (130 g) ir baltųjų triufelių skonio alyvuogių aliejumi Tartufi Jimmy (250 ml).

WOK keptuvė (32 cm skersmens)

 

 

Kaimiškas triufelių padažas Tartufi (130 g) ir baltųjų triufelių skonio alyvuogių aliejus Tartufi Jimmy (250 ml)

 

1. Receptus konkursui galite siųsti konkurso laikotarpiu nuo rugsėjo 5 iki spalio 2 dienos imtinai, naudodami šią formą.
2. Didžiausias dėmesys bus skiriamas recepto originalumui, įdomumui, išskirtinumui bei nuotraukoje perteikiamam estetiniam vaizdui. Įdomiausio, šauniausio ir paties pačiausio recepto autoriui padovanosime puikią WOK keptuvę (32 cm skersmens). Antro pagal šaunumą recepto autorių nudžiuginsime išskirtiniu rinkiniu - kaimišku triufelių padažu Tartufi (130 g) ir baltųjų triufelių skonio alyvuogių aliejumi Tartufi Jimmy (250 ml).
3. Konkursui bus patvirtinti tik konkurso laikotarpiu atsiųsti obuolių patiekalų receptai.
4. Konkurse dalyvauja receptai, atsiųsti su viena ar daugiau nuotraukų.
5. Vienas dalyvis gali teikti neribotą skaičių receptų.
6. Siųsdami mums receptą, visada nurodykite savo el. pašto adresą.
7. Pasikartojantys receptai ir receptai, teikti kitiems konkursams www.LaMaistas.lt puslapyje, šiame konkurse nedalyvauja.
8. Draudžiama imti receptus ir jų nuotraukas iš kitų interneto receptų tinklalapių, net jeigu esate jų autorius (išimtis - jei receptas yra patalpintas Jūsų asmeninėje svetainėje (pvz., blog'e)). Už tai busite diskvalifikuoti. Pastebėję tokius receptus, prašome pranešti elektroniniu paštu - [email protected].
9. Konkurse dalyvauja tik logiški, lietuviškomis raidėmis parašyti receptai.
10. Jei prizas neatsiimamas per 30 dienų nuo laimėtojų paskelbimo datos, jis perleidžiamas kitam konkurso dalyviui, kuris pagal balsų sumą užėmė antrą vietą. Šiam neatsiėmus/atsisakius prizo per tris darbo dienas, jis perleidžiamas atitinkamai žemesnę vietą užėmusiam konkurso dalyviui ir t.t.
11. Prizai į pinigus nėra keičiami.

DĖMESIO! Konkursas baigtas


Dėkojame visiems dalyviams už daugybę viliojančių receptų! Įdomiausius išbandėme patys ir išrinkome šias nugalėtojas:

I vieta - p. Ramunė - obuolių rožytės. Jai atitenka WOK keptuvė (32 cm skersmens).

II vieta - Pasididžiuojanti namų šeimininkė - mini sklindžiai su obuoliais ir avižiniais dribsniais. Ji apdovanojama kaimišku triufelių padažu Tartufi (130 g) ir baltųjų triufelių skonio alyvuogių aliejumi Tartufi Jimmy (250 ml).

 

Negalėjome nepastebėti dar vieno itin puikaus recepto - p. Alionos atsiųsto puraus obuolių pyrago be orkaitės. Jo autorei nusprendėme skirti papildomą prizą - baltojo vyno actą su levandomis A L'OLIVIER (250ml)

 

Sveikiname visas nugalėtojas! Su jomis susisieksime asmeniškai.

Atsiųsta receptų: (31)
Rodyti daugiau
Kraunama...
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital