Dėmesio! konkursas jau baigėsi. Nugalėtojų sąrašą rasite ČIA
Konkursas "Nerkim į vasarą"
Konkursas "Nerkim į vasarą"

Konkursas vyko iki: 2022 06 28

Atsiųsta receptų: 75

APIE KONKURSĄ
PRIZAI
TAISYKLĖS
NUGALĖTOJAI

Kviečiame dalyvauti puikiame receptų konkurse ir laimėti šaunių prizų!

 

Prasidėjo paskutinis pavasario mėnuo, o su juo jau į virtuves atkeliauja vis daugiau šiltojo sezono atributų: traškūs ridikėliai, šviežutėliai svogūnų laiškai, pievų gėlės ir žolėlės, o jau visai netrukus galėsim mėgautis ir pirmosiomis lietuviškomis braškėmis, o šylant orams vis dažniau su artimaisiais susitiksime lauke prie grilio! Kokiais skanėstais ateinanti vasara kvepia Jums? Gaminkite, fotografuokite, siųskite receptus mums, o mes savo ruožtu apdovanosime pačius sezonškiausius, originaliausius, gražiausius ir pačius pačiausius!

 

DĖMESIO! Konkursui bus tvirtinami tik tie receptai, kurie dalyvauja tik portalo www.LaMaistas.lt vykstančiame konkurse "Nerkim į vasarą!"! Jeigu norite dalyvauti konkurse, siųsti receptus mums bei kitų receptų portalų konkursams tuo pat metu nėra galima, net jei esate jo autorius. 

 

Konkursas bus gausus prizais! Redakcijos išrinkto įdomiausio, šauniausio ir paties pačiausio recepto autorių apdovanosime trintuvu Braun MQ9135XI! Trintuvas galingas, bet nėra itin triukšmingas, turi skirtingų greičių nustatymą, pulsavimo funkciją, saugumo užraktą. Komplektuojamas su plakimo šluotele, maišymo ir matavimo indais, trintuvo antgaliu. Šis trintuvas taps didžiuliu virtuvės pagalbininku, o plovimo, juo pasinaudojus, visai nedaug! Net trys antros vietos laimėtojai bus apdovanoti vakuumavimo rinkiniu ELECTROLUX EVFK1 ir kokybiškų prieskonių parduotuvės Burtai net 200 g jūros druskos su rožių žiedlapiais malūnėliu! Iš tyros jūros druskos ir valgomųjų rožių žiedlapių mišinio gaunama ypač aromatinga, kiek salsva druska, skirta gurmaniškiems potyriams. Rekomenduojama naudoti receptuose, kuriuose reikia saldaus ir sūraus skonio kontrasto, ypač tinka ant grotelių keptai žuviai.  O vakuumavimas galėti padėti maistą išlaikyti šviežiu net iki kelių kartų ilgiau. Vienu prietaiso įkrovimu galėsite vakuumuoti net iki 150 kartų. Vasaros gėrybės ilgiau išliks šviežios, galbūt atrasite naują šašlykų marinavimo metodą ar tiesiog apsaugosite prapjautus avokadus nuo patamsėjimo! O trečiosios vietos laimėtojas gaus gurmanišką "Graiko krautuvėlės" graikišką skanėstų rinkinį! Rinkinį sudaro balzaminis kremas su apelsinais 'Alfa Leone' (250 ml), balzaminis kremas su granatais 'Alfa Leone' (250 ml), čatnis su figomis, pikantiškas 'To Filema Tis Lelas' (225 gr), juodų alyvuogių užtepėlė  su baziliku ir česnaku (200 gr).

Trintuvas Braun MQ9135XI. Trintuvas galingas, bet nėra itin triukšmingas, turi skirtingų greičių nustatymą, pulsavimo funkciją, saugumo užraktą. Komplektuojamas su plakimo šluotele, maišymo ir matavimo indais, trintuvo antgaliu. Šis trintuvas taps didžiuliu virtuvės pagalbininku, o plovimo, juo pasinaudojus, visai nedaug!

 

 

Vakuumavimo rinkinys ELECTROLUX EVFK1. Vakuumavimas galėti padėti maistą išlaikyti šviežiu net iki kelių kartų ilgiau. Vienu prietaiso įkrovimu galėsite vakuumuoti net iki 150 kartų. Vasaros gėrybės ilgiau išliks šviežios, galbūt atrasite naują šašlykų marinavimo metodą ar tiesiog apsaugosite prapjautus avokadus nuo patamsėjimo! 

 

 

Kokybiškų prieskonių parduotuvės Burtai net 200 g jūros druskos su rožių žiedlapiais malūnėlis! Iš tyros jūros druskos ir valgomųjų rožių žiedlapių mišinio gaunama ypač aromatinga, kiek salsva druska, skirta gurmaniškiems potyriams. Rekomenduojama naudoti receptuose, kuriuose reikia saldaus ir sūraus skonio kontrasto, ypač tinka ant grotelių keptai žuviai.

 

 

Gurmaniškas "Graiko krautuvėlės" graikiškas skanėstų rinkinys.  Rinkinį sudaro balzaminis kremas su apelsinais 'Alfa Leone' (250 ml), balzaminis kremas su granatais 'Alfa Leone' (250 ml), čatnis su figomis, pikantiškas 'To Filema Tis Lelas' (225 gr), juodų alyvuogių užtepėlė  su baziliku ir česnaku (200 gr).

 

1. Receptus konkursui galite siųsti konkurso laikotarpiu nuo 2022 m. gegužės 2 d. iki 2022 m. birželio 28 dienos imtinai, naudodami šią formą.

2. Redakcijos išrinkto įdomiausio, šauniausio ir paties pačiausio recepto autoriui autorių apdovanosime trintuvu Braun MQ9135XI! Trys antros vietos laimėtojai bus apdovanoti  vakuumavimo rinkiniu ELECTROLUX EVFK1 ir kokybiškų prieskonių parduotuvės Burtai net 200 g jūros druskos su rožių žiedlapiais malūnėliu. Trečiosios vietos laimėtojas gaus gurmanišką "Graiko krautuvėlės" graikišką skanėstų rinkinį (balzaminis kremas su apelsinais 'Alfa Leone' 250 ml, balzaminis kremas su granatais 'Alfa Leone' 250 ml, čatnis su figomis, pikantiškas 'To Filema Tis Lelas' 225 gr, juodų alyvuogių užtepėlė  su baziliku ir česnaku 200 gr).

 3. Konkursui bus patvirtinti tik konkurso laikotarpiu atsiųsti patiekalų receptai.

4. Konkurse dalyvauja receptai, atsiųsti su viena ar daugiau nuotraukų.

5. Vienas dalyvis gali teikti neribotą skaičių receptų.

6. Siųsdami mums receptą, visada nurodykite savo el. pašto adresą.

7. Konkursui bus tvirtinami tik tie receptai, kurie dalyvauja tik portalo www.LaMaistas.lt vykstančiame konkurse "Nerkim į vasarą!". Jeigu norite dalyvauti konkurse, siųsti receptus mums bei kitų receptų portalų konkursams tuo pat metu nėra galima, net jei esate jo autorius.  

8. Draudžiama imti receptus ir jų nuotraukas iš kitų interneto receptų tinklalapių, net jeigu esate jų autorius (išimtis - jei receptas yra patalpintas Jūsų asmeninėje svetainėje (pvz., blog'e)). Už tai busite diskvalifikuoti. Pastebėję tokius receptus, prašome pranešti elektroniniu paštu - [email protected]

9. Konkurse dalyvauja tik logiški, lietuviškomis raidėmis parašyti receptai.

10. Jei prizas neatsiimamas per 30 dienų nuo laimėtojų paskelbimo datos, jis perleidžiamas kitam konkurso dalyviui, kuris pagal redakcijos balsų sumą užėmė antrą vietą. Šiam neatsiėmus/atsisakius prizo per tris darbo dienas, jis perleidžiamas atitinkamai žemesnę vietą užėmusiam konkurso dalyviui ir t.t.

11. Prizai į pinigus nėra keičiami.

Labai džiaugiamės, kad gavome tiek daug nuostabių, vasariškų receptų, kuriems taip sunku atsispirti. Tad skubame sveikinti laimėtojus.

 

I vietą laimi Liucija, kuri dalinosi jogurtinio torto su persikais ir braškėmis receptu. Kremo sladumą galima reguliuoti pagal savo skonį, kaip ir rūgštumą, tad puikus pasirinkimas norintiems tortą susikurti visiškai pagal savo skonį. Vasariškas, labai skanus, puikiai tinkantis net ir šventėms.

 

II vietos laimėtojai:

Oksana, atsiuntusi naminių ledų su kreminiu sūriu ir uogomis idėją. Labai tinka ruošti su šilauigėmis, juodais serbentais, braškėmis, avietėmis ar kitomis šviežiomis arba šaldytomis uogomis. Idealus desertas vasarai.

Natalia, kuri dalinosi ukrainietiškų šaltibarščių receptu. Tai gaivi, soti sriuba, kuri idealiai tinka vasariškiems pietums, kai norisi atsigaivinti.

Anželika, kuru pasidalino keptos cukinijos su ryžiais ir grybais idėja. Labai sotu, puošnu ir skanu, o paruošti tikrai nėra sudėtinga.

 

III vietos laimėtojai:

Ingrida, atsiuntusi dilgėlių sriubos su miežinėmis kruopomis ir spirgučiais receptą. Maisitnga, soti ir skani sriuba, kuria puikiai tinka gardintis vėsesnę vasaros dieną. Puikus būdas stiprinti organizmą.

Rima, kuri dalinosi vasariškomis grūdėtomis varškės salotomis su ridikėliais ir agurkais. Paprastos, kvapnios ir sočios salotos - puikus pasirinkimas pietums.

Odeta, atsiuntusi krevečių patiekalą graikiškai. Puikus būdas išbandyti kitos šalies virtuvę net neišėjus iš namų. Puiki idėja ne tik pietums, bet ir šventėms.

Daiva, kuri dalinosi rabarbarų pyrago idėja. Jei dar nežinote, kaip įterpti rabarbarus į mitybos racioną, tai šis pyragas tam puikiai tinka. Drėgnas ir labai skanus - puikiai tinka prie kavos ar arbatos puodelio.

Rasa, atsiuntusi pyrago su kopūstų įdaru receptą. Nesudėtingas, greitai paruošiamas receptas, puikus tuo, kad įdarą galima koreguoti pagal savo skonį - ruošti ir saldžius, ir sūrius.

 

Kadangi gavome daug puikių receptų, norime pasveikinti ir padovanoti papildomų prizų. Tad sveikiname:

Justyną, kuri atsiuntė deginto sūrio pyrago receptą. Pasakiško skonio pyragas, kuris sužavės kiekvieną sūrio pyragų mėgėją ir ne tik. Paruošti nėra taip sudėtinga, kaip gali atrodyti, o teigiamai įvertins visi.

Kristiną, kuri atsiuntė sluoksniuotą žėlė desertą su uogomis. Vasariškas, gaivus ir spalvingas desertas - puikiai tinka smaližiams, norintiems gardaus ir gaivaus deserto.

Vaivą, kuri dalinosi anties krūtinėlės apelsinų padaže receptu. Nuostabus patiekalas gardiems pietums, puikiai tinka net ir šventiniam stalui. Tiekiama su puikia bulvių koše, kuri sužavės kiekvieną.

Atsiųsta receptų: (75)
Rodyti daugiau
Kraunama...
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
sriubos
troškiniai
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital