Dėmesio! konkursas jau baigėsi. Nugalėtojų sąrašą rasite ČIA
Konkursas "Kvepia vasara!"
Konkursas "Kvepia vasara!"

Konkursas vyko iki: 2019 07 08

Atsiųsta receptų: 85

APIE KONKURSĄ
PRIZAI
TAISYKLĖS
NUGALĖTOJAI

Kviečiame dalyvauti puikiame receptų konkurse ir laimėti šaunių prizų!

 

Pavasaris jau čia, o netrukus prasidės ir svajinga vasara - kviečiame eksperimentuoti, improvizuoti, prisiminti ir pamėgtus klasikinius receptus ir dalintis rezultatais! Lauksime ir pavasariškų, ir vasariškų patiekalų receptų!

 

DĖMESIO! Konkursui bus tvirtinami tik tie receptai, kurie dalyvauja tik portalo www.LaMaistas.lt vykstančiame konkurse. Jeigu norite dalyvauti konkurse, siųsti receptus dalyvauti konkurse mums bei kitų receptų portalų konkursams tuo pat metu nėra galima, net jei esate jo autorius. 

 

Konkursas bus gausus prizais! Didžiausias dėmesys bus skiriamas recepto originalumui, įdomumui, išskirtinumui bei nuotraukoje perteikiamam estetiniam vaizdui. 

 

Įdomiausio, šauniausio ir paties pačiausio recepto autoriui padovanosime nuostabų prizą - Steba Sous Vide cirkuliatorių! Sous Vide - tai gana nauja, bet jau visame pasaulyje spėjusi išpopuliarėti maisto ruošimo technologija, kuomet maistas gaminamas vakuume, žemesnėje nei įprasta temperatūroje. Taip paruoštas maistas išlaiko daugiau vitaminų ir naudingų medžiagų, būna ypatingos tekstūros ir skonio.

 

Antro pagal šaunumą recepto autorių nudžiuginsime puikiu Šefo peiliu Equilibrium! Platus peilis, nes 20.3 cm ilgio, ištisinio klatinio plieno ašmenimis. Itin aukštos kokybės, patvarus ir ilgaamžis peilis Jums tarnaus daugybę metų ir tikimės, kad taps Jūsų mėgstamiausiu. Jo rankena itin patogi, peilio svoris paskirstytas taip, kad net ir ilgai pjaustant, ranka nepavargtų.

 

Trečio pagal šaunumą recepto autorių apdovanosime gurmanišku rinkiniu - Extra virgin alyvuogių aliejumi „Centonze“ ir Baltojo vyno actu su levandomis A L'OLIVIERExtra virgin alyvuogių aliejus „Centonze“ - išskirtinės kokybės, aukščiausios rūšies, ekologiškas aliejus, švelnaus kvapo ir puikaus skonio, gavęs daugybę apdovanojimų. Baltojo vyno actas su lenvandomis A L'OLIVIER - nuostabiai gaivus, kvapnus, vaisiškas actas, kuris tobulai dera salotoms, keptai ėrienai.

Steba Sous Vide cirkuliatorius! Sous Vide - tai gana nauja, bet jau visame pasaulyje spėjusi išpopuliarėti maisto ruošimo technologija, kuomet maistas gaminamas vakuume, žemesnėje nei įprasta temperatūroje. Taip paruoštas maistas išlaiko daugiau vitaminų ir naudingų medžiagų, būna ypatingos tekstūros ir skonio.

 

 

Šefo peilis Equilibrium! Platus peilis, nes 20.3 cm ilgio, ištisinio klatinio plieno ašmenimis. Itin aukštos kokybės, patvarus ir ilgaamžis peilis Jums tarnaus daugybę metų ir tikimės, kad taps Jūsų mėgstamiausiu. Jo rankena itin patogi, peilio svoris paskirstytas taip, kad net ir ilgai pjaustant, ranka nepavargtų.

 

 

Gurmaniškas rinkinys - Extra virgin alyvuogių aliejus „Centonze“ ir Baltojo vyno actas su levandomis A L'OLIVIERExtra virgin alyvuogių aliejus „Centonze“ - išskirtinės kokybės, aukščiausios rūšies, ekologiškas aliejus, švelnaus kvapo ir puikaus skonio, gavęs daugybę apdovanojimų. Baltojo vyno actas su lenvandomis A L'OLIVIER - nuostabiai gaivus, kvapnus, vaisiškas actas, kuris tobulai dera salotoms, keptai ėrienai.

1. Receptus konkursui galite siųsti konkurso laikotarpiu nuo 2019 m. balandžio 30 d. iki 2019 m. liepos 8 dienos imtinai, naudodami šią formą.

2. Redakcijos išrinkto įdomiausio, šauniausio ir paties pačiausio recepto autoriui padovanosime nuostabų prizą -  Steba Sous Vide cirkuliatorių! Antro pagal šaunumą recepto autorių nudžiuginsime Šefo peiliu Equilibrium! Trečio pagal šaunumą recepto autorių apdovanosime gurmanišku rinkiniu - Extra virgin alyvuogių aliejumi „Centonze“ ir Baltojo vyno actu su levandomis A L'OLIVIER!

 3. Konkursui bus patvirtinti tik konkurso laikotarpiu atsiųsti patiekalų receptai.

4. Konkurse dalyvauja receptai, atsiųsti su viena ar daugiau nuotraukų.

5. Vienas dalyvis gali teikti neribotą skaičių receptų.

6. Siųsdami mums receptą, visada nurodykite savo el. pašto adresą.

7. Konkursui bus tvirtinami tik tie receptai, kurie dalyvauja tik portalo www.LaMaistas.lt vykstančiame konkurse. Jeigu norite dalyvauti konkurse, siųsti receptus dalyvauti konkurse mums bei kitų receptų portalų konkursams tuo pat metu nėra galima, net jei esate jo autorius. 

8. Draudžiama imti receptus ir jų nuotraukas iš kitų interneto receptų tinklalapių, net jeigu esate jų autorius (išimtis - jei receptas yra patalpintas Jūsų asmeninėje svetainėje (pvz., blog'e)). Už tai busite diskvalifikuoti. Pastebėję tokius receptus, prašome pranešti elektroniniu paštu - [email protected].

9. Konkurse dalyvauja tik logiški, lietuviškomis raidėmis parašyti receptai.

10. Jei prizas neatsiimamas per 30 dienų nuo laimėtojų paskelbimo datos, jis perleidžiamas kitam konkurso dalyviui, kuris pagal balsų sumą užėmė antrą vietą. Šiam neatsiėmus/atsisakius prizo per tris darbo dienas, jis perleidžiamas atitinkamai žemesnę vietą užėmusiam konkurso dalyviui ir t.t.

11. Prizai į pinigus nėra keičiami.

Konkursas pasibaigė, todėl skubame džiuginti laimėtojus! Kaip visada nebuvo paprasta išrinkti nugalėtojus, nes sulaukėme daug puikių, vasariškų receptų, kurių kiekvieną norisi apdovanoti pagrindiniais prizais! Nugalėtojus rinkome kruopščiai, o kur kilo dvejonių - rėmėmės skaitytojų nuomone - jų atsiliepimais ir pagyromis receptui, recepto populiarumų.

 

Nieko nelaukdami, sveikiname:

I vieta - RitaNekeptas varškės ir kondensuoto pieno tortas su braškėmis. Šis tortas tobulai atspindi vasaros skonius ir gaivą! Be to, jis sulaukė tiesiog rekordinio populiarumo tarp skaitytojų. 

 

II vietos nugalėtojai net trys: Anželikos Stančikienės Įdarytos makaronų kriauklės su varške, špinatais ir sūriu - receptsa, puikiai įdorantis, kad vasariški pietūs gali būti sotūs ir skanūs be mėsos! Receptas visai nesudėtingas, o paruoštas rezultatas maloniai nustebina. Odetos Mėsos troškinys su daržovėmis ant laužo - vasara yra tas metų laikas, kai tikriausiai daugiausiai laiko praleidžiame gamtoje, o nuotaikingai iškylaujant ir praalkus, ant laužo paruošti pietūs tobuliausia išeitis! Liucijos Vištienos, avokado ir agurkų salotos - vasariškai gaivios salotos, kur genialumas slypi paprastume, skonis puikus, o tarp skaitytojų sulaukė labai didelio populiarumo!

 

III vietos nugalėtojai net keturi: Alionos Tinginių Napoleonas su sausainiai ir plikytu kremu - tikra argaiva, taupantiems laiką ir norintiems tikro skanėsto vasaros šventei! Aurimo Balto šokolado keksiukai su maskarponės ir uogų kremu - vasariškai spalvingi ir gaivūs keksiukai visiems smaližiams! Ingridos Įdaryti kiaušiniai su kumpiu ir agurkais - puiki idėja vasariškiems pietums, kai nesinori ilgai suktis virtuvėje, įdaryti kiaušiniai gali būti ir lengvu pagrindiniu patiekalu ir vasariškų iškylų užkandžiu! Rimos Keksiukai su šilauogėmis - šie keksiukai patiks net patiems išrankiausiems smaližiams bei tiems, kurie dėl nevartoja tam tikrų produktų - jie ruošiami be kiaušinių, pridėtinio cukraus ir pieno produktų. Skanumėlis!

 

Sulaukėme tiek nuostabių receptų, todėl nutarėme padėkoti dar daugiau dalyvių už puikius receptus ir įsteigėme papildomų prizų, jais apdovanosime Dovilę Braškių tortą su grietininiu kremugaivus, vasariškas ir labai skanus, jei sumanysite išbandyti, jam puikiai tiks ne tik braškės, bet ir kitokios mėgstamos uogos. Gabijos Nekeptas varškės pyragas su kondensuotu pienu - kaitrią vasarą net nereikės kaisti orkaitės, kad pasimėgauti gabalėliu labai skanus pyrago! Justynos Napoleonas su lašišos ir ikrų kremu - originalus tortas tiems, kas nemėgsta saldžiai ar tiesiog nori paįvairinti šventinį užkandžių stalą. Audronės Nekeptas grietininis tortas "Evelina" - nuostabius skonius galima sukurti iš visai neįmantrių produktų, būtent toks yra šis tortas! Monikos Veganiškas "varškės" tortas be cukraus - dar viena puiki sveikesnio deserto versija!

 

Su laimėtojais susisieksime asmeniškai! 

Atsiųsta receptų: (85)
Rodyti daugiau
Kraunama...
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital