Grybai tikrai vienas universališkiausių ingredientų. Juos galima įdaryti su įvairiais įdarais, gardinti silkę, ruošti kotletukus, kepti pyragėlius, gaminti troškinius, sriubas, užkandžius ir dar daug įvairių gardumynų. Jie puikiai tinka tiek kasdienai, tiek šventiniam stalui.
Norite žengti pirmuosius žingsnius keičiant mėsą į augalinius produktus ar tiesiog naudoti savo racione daugiau augalinių produktų, bet jus stabdo baimė drastiškai keisti mitybą? Svarbu suprasti, kad perėjimas prie augalinės mitybos nebūtinai reiškia drastišką kulinarinių įpročių pakeitimą. Tiesiog įsivaizduokite, kad mėgstamus patiekalus galite koreguot keičiant mėsą į augalines alternatyvas išlaikant įprastą skonį. Vienas nedidelis žingsnis, pavyzdžiui, maltos mėsos pakeitimas sojos faršu, gali atverti jums naujus gastronominius horizontus, kartu išsaugant pažįstamus patiekalus.
Norite gardžiai papietauti ar pavakarieniauti neišleidžiant daugybės pinigų? Skubame Jums į pagalbą! Apkepai, pyragai, karšti patiekalai - didžiulis pasirinkimas!
Vegetarizmas nėra palyginti naujas reiškinys, jis turi ilgą bei įvairią istoriją ir buvo išsaugotas daugelyje kultūrų nuo seniausių laikų. Vegetarizmo istoriją sudarė nuostabi veikėjų ir įvykių įvairovė. Vegetarizmas buvo akivaizdus viso pasaulio kultūrose, o daugiausia vegetarinę dietą žmonija išlaikė daugelį tūkstančių metų dėl moralinių, religinių ir ekonominių priežasčių.
Grybus marinuojame, kepame pyragus ir pyragėlius, ruošiame mišraines žiemai, jais gardiname kepsnelius ir visais šiais nuostabiais receptais dalinamės ir su Jumis! O jei miške grybų rasti nepavyko, nenusiminkite, daugeliui receptų tiks ir pievagrybiai iš parduotuvės. Tad raitojamės rankoves ir kimbame į darbą!
Uogienės ir marinuoti agurkėliai, marinuoti grybai ir kitos gėrybės - kas tarp jų bendro? Ogi tai, kad jų tikriausiai dar liko daugelio mūsų sandėliukuose ar virtuvės spintelėse! Pavasaris jau beldžiasi į duris, o netrukus su juo ateis ir šviežios gėrybės. Todėl sukamės taupiai ir siūlome net 38 puikius receptus, kur galima panaudoti likusias konservuotas gėrybes.
Pagaminti sveikus šventinius patiekalus kartais gali būti tikru iššūkiu. O kaip juos pagaminti dar ir labai gardžius, tokius, kad patiktų ir mažiems, ir dideliems, kad papuoštų šventinį stalą? Dalinamės net 36 puikiais receptais, iš kurių tikrai išsirinksite!
Šviežios voveraitės arba baravykai, pakepinti ant sviesto su bulvėmis bei grietine ir dar paskaninti spirgučiais. Jeigu bent vieną dieną praleidote miške rinkdami grybus, tuomet būtų didžiulis nesusipratimas rudens pradžioje neparagauti minėto patiekalo.