Maisto produktų matavimo vienetai

2011-04-01
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Maisto produktų matavimo vienetai

Daugelis namų šeimininkių, besidominčių užsienio receptų puslapiais, susiduria su problema, kai tam tikri ingredientai nurodomi stiklinėmis, kai pačios Lietuvos kulinarės yra įpratę prie paprasčiausių gramų.

 

Taip pat neretai tenka sukti galvą, pamatant Farenheitus vietoj mums įprastos temperatūros pagal Celcijų. Skubame į pagalbą! Tikimės, kad šios lentelės Jums bus naudingos.

 

Maisto produktų matavimo vienetai
 
Maisto produktas Arbatinis  šaukštelis

Valgomasis šaukštas

Stiklinė, 250 ml 
Ištirpintas margarinas 4 g 15 g 180 g
Grietinėlė 5 g 15 g 250 g
Džiuvėsėliai 5 g 15 g 125 g
Aguonos 5 g 15 g 150 g
Sumalta kava 7 g 20 g -
Cinamonas 8 g 20 g -
Citrinos rūgštis 8 g 25 g -
Manų kruopos 8 g 25 g 200 g
Kakava 10 g 20 g -
Aliejus 10 g 20 g 230 g
Miltai 10 g 25 g 160 g
Grietinė 10 g 25 g 250 g
Cukrus 10 g 25 g 200 g
Krakmolas 10 g 30 g 200 g
Druska 10 g 30 g -
Riešutai 10 g 30 g 130 g
Kondensuotas pienas 12 g 30 g 200 g
Soda 13 g 28 g -
Sviestas 25 g 50 g -
Taukai 25 g 50 g -

 

 

Farenheitų laipsnių vertimas į Celsijus
 
 
Farenheitai Celsijai
300° 150°C
325° 170°C
350° 180°C
375° 190°C
400° 200°C
425° 220°C
450° 230°C
475° 240°C

 

Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital