14 lengvų idėjų romantiškai vakarienei

AUTORIUS:
LaMaistas.lt, 2017-02-13
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
14 lengvų idėjų romantiškai vakarienei
@ Shutterstock

Šv. Valentino diena - puiki progra pabūti kartu ir pasidžiaugti meile... Norite paruošti įsimintiną ir labai skanią staigmeną Šv. Valentino dienai? Skubame į pagalbą!

Siūlome net 14 paprastų idėjų Jūsų romantiškai vakarienei.

 

Labai skani lašiša tešloje su kreminiu sūriu ir špinatais

 

Nuotraukos šaltinis "Duok druskos"

 

Traški tešlos plutelė, rausva lašiša ir burnoje tirpstantis špinatų ir sūrio sluoksnis... Dangira iš "Duok druskos" žada - labai skanu ir ką tik iškepęs, ir jau atvėsęs. Vos keliolika minučių pasiruošimo ir dvidešimt minučių kepimo orkaitėje - prieš Jus puikus patiekalas romantiškam vakarui.

Visą receptą rasite čia.

 

Kalakutiena sūrio ir žolelių padaže

 

Nuotraukos šaltinis Shutterstock

 

Kvapnus kalakutienos troškinys, kuris patiks kiekvienam! Gardintas grietinėle ir gausybe žolelių, o padažui ypatingo skonio ir kremiškumo priduoda slaptas ingredientas. Sužinokite koks!

Receptas čia.

 

Pagerinti vištienos kepsniukai

 

Nuotraukos šaltinis Shutterstock

 

Greiti ir labai skanūs kapotos vištienos kepsneliai vietoje jau pabodusių kotletų. Naujiems skoniams kaskart galite naudoti vis kitus prieskonius, tiekti su įvairiais garnyrais - šviežiomis ar marinuotomis daržovėmis, ryžiais, makaronais ar net bulvėmis. Jeigu nenorite suktis prie viryklės, kepkite orkaitėje - įkaitinkite iki 180 C laipsnių ir kepti pakaks vos kelioliką minučių.

Receptą rasite čia.

 

Itališki bulvių virtinukai "Gnocchi"

 

Nuotraukos šaltinis LaMaistas.lt

 

Italų virtuvės pasididžiavimas, kuriam reikia visai nedaug laiko, produktų ir pastangų! Tiekti galite su grietinės - sviesto ar pievagrybių padažu, o tikram itališkam variantui - su žalumynais ir žiupsneliu parmezano ar kito kietojo sūrio.

Receptas čia.

 

Labai skanios vištienos salotos su vynuogėmis

 

Nuotraukos šaltinis LaMaistas.lt

 

Greitos ir gardžios salotos! Pikantiškesniam variantui rinkitės rūkytą vištieną, o švelnesniam - virtą, užpilui naudokite majonezą ar natūralų jogurtą, o salotų gaivumui nepamirškite vynuogių. Salotos nuostabaus skonio ir neabejojame, kad, kartą paragavę, gaminsite dar ir dar.

Receptą rasite čia.

 

Skanioji traški vištiena su sezamo sėklomis kiniškai

 

Nuotraukos šaltinis "Patiekalai visai šeimai"

 

Traški vištiena panirusi klampiame, saldžiame kiniškame padaže, o kur dar sezamų aromatas! Paruošite tikrai labai greitai, ir Jūs, ir Jūsų mylimieji bus nustebinti puikiu receptu, kuriuo su mumis dalinasi Neringa iš "Patiekalai visai šeimai".

Receptas čia.

 

Šonkauliukai orkaitėje

 

Nuotraukos šaltinis Shutterstock

 

Šie šonkauliukai ypatingi tuo, kad jų nereikia iš anksto marinuoti! Užtruksite vos kelias minutes, kol paruošite padažą, kuriame ir kepsite sultinguosius šonkaulius. Labai skanu su marinuotomis daržovėmis - pirštus apsilaižysite.

Receptą rasite čia.

 

Puikusis Toskanietiškas vištienos troškinys

 

Nuotraukos šaltinis Shutterstock

 

Klasikinis Italijos virtuvės troškinys, puikiai tiksiantis romantiškai vakarienei. Švelni, grietinėlėje troškinta vištiena tiesiog tirpsta burnoje. Gardžiuokitės juo su ryžiais, bulvėmis ar makaronais, o skaninkite kvapniomis žolelėmis - čiobreliais, rozmarinais ar kt.

Visas receptas čia.

 

Čili sriuba

 

Nuotraukos šaltinis LaMaistas.lt

 

Šildanti, soti ir tiršta čili sriuba Meksikos įkvėptai Valentino vakarienei. Ar žinojote, kad aitrieji pipirai priskiriami afrodiziakams? Jei mėgstate aštriau, jų naudokite daugiau, o tiekite su skrudinta balta duona.

Visą receptą rasite čia.

 

Keptuvėje kepta lašiša

 

Nuotraukos šaltinis "Be dietų"

 

Sultinga ir minkštutė lašiša, padengta traškia plutele... Tinklaraštininkė Dovilė dalinasi puikiais patarimais, kaip tobulai gardžiai iškepti lašišą! Jei tokios dar neragavote, daug prarandate. Jeigu skubate, galite neruošti padažo, lašiša gardi ir be jo, bet jei turite kelias papildomas minutes - būtinai išbandykite, jis tikrai gurmaniškas.

Receptas čia.

 

Skanusis vištienos troškinys su bulvėmis ir pievagrybiais

 

Nuotraukos šaltinis Shutterstock

 

Nebrangus, paprastas paruošti, bet labai skanus troškinys! Nereikės ilgai suktis prie viryklės, o kol jis keps orkaitėje, galėsite skirti laiko kitiems Valentino dienos pasiruošimams!

Receptą rasite čia.

 

Saldžiarūgštė kiauliena

 

Nuotraukos šaltinis LaMaistas.lt

 

Patiekalas kinų virtuvės gerbėjams romantiškai, egzotiškai Valentino dienos vakarienei! Saldžiarūgštė kiauliena greitai pagaminama, o skonis nenusileidžia Kinų restoranų skanumynams. Skanaukite su biriais ryžiais.

Visas receptas čia.

 

Purus varškės apkepas

 

Nuotraukos šaltinis Shutterstock

 

Debesų purumo varškės apkepas su manų kruopomis lengvai, neapsunkinančiai vakarienei. Varškės apkepas - tai ir pagrindinis patiekalas, ir desertas - tobula Valentino dienai! Skanaukite su jogurtu, grietine, uogiene ar trintomis uogomis.

Receptas čia.

 

Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu

 

Nuotraukos šaltinis LaMaistas.lt

 

Pagaminti labai paprasta, o skonis maloniai nustebins! Šis vyniotinis skanus tiek šiltas, tiek šaltas, apstu vietos improvizacijoms - maltą mėsą galite rinktis mėgstamiausią, gardinti aštriais prieskoniais, žolelėmis ar saulėje džiovintais pomidorais, o sūrio sluoksnį paversite pikantiškesniu, jeigu įmaišysite fetos ar pelėsinio sūrio. Gardžių bandymų!

Receptas slepiasi čia.

 

Makaronai alla Puttanesca

 

Nuotraukos šaltinis "Apie viską"

 

Klasikinis itališkas makaronų patiekalas su alyvuogėmis, ančiuviais ir kitais italų virtuvės atributais. Pagaminti užtruksite visai nedaug, o vakarieniaudami jausitės kaip jaukiame itališkame restorane. Išbandę tinklaraštininkės Alinos receptą, jau įtraukėme jį prie savo mėgstamiausių!

Visas receptas čia.

LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital