Žuvys keptos ant grotelių

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Žuvys keptos ant grotelių
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 upėtakiai arba ešeriai (po 300 g)
4 šaukštai kapotų petražolių
4 šaukštai kapotų laiškinių česnakų
4 šaukštai kapotų krapų
2 šaukštai sviesto
1 šaukštelis druskos
1/2 šaukštelio baltųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį reikia nuskusti ir išskrosti, perpjauti papilvę (tik nenupjauti galvos) ir išvalyti vidurius. Išskrostą žuvį, ikrus ar pienius nuplauti. Prieskoninius žalumynus sutrinti su minkštu sviestu, pagardinti druska, pipirais ir šiuo sviesto mišiniu įdaryti žuvis. Į žuvis galima dėti ir ikrų arba pienių. Kiekvieną žuvį dėti ant aliuminio folijos lakšto (40×40 cm dydžio), priešingus folijos kraštus du kartus užlenkti ir sandariai suspausti. Žuvis kepti ant medžio anglimis kaitinamos krosnelės grotelių (atstumas nuo ugnies arba kaitinimo elemento - 10 cm) arba orkaitėje. Norint į foliją suvyniotas žuvis išvirti, į puodą pripilti vandens (kad puodo dugne būtų apie 5 cm vandens), sudėti žuvis ir virti uždengtame puode.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Sicturaburb-tool
2010-05-18 10:18
skaityti visa dienorasti, labai geras ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital