Žuvis vokelyje

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Žuvis vokelyje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Starkio ar kitos žuvies filė su oda
Poro
Moliūgo riekės (aš naudojau morkas, tik jas dar prieš tai pakepinau)
1 agurko, didesnio  (ar kelių mažesnių )
Pipirų
Druskos
Sviesto
Žuvies prieskonių mišinio
PARUOŠIMO BŪDAS:

1.Pasiruošiame daržoves: suraikome porą, stambia tarka ar šiaudeliais susmulkiname moliūgą ir agurkus.
Daržoves pabarstome pipirais ir druska.
Žuvies filė suraikome gabaliukais lygiomis porcijomis ir paskaniname žuvies prieskonių mišiniu.
Imame kepimo popieriaus ar folijos lakštus (kiekvienam žuvies gabaliukui atskirai), ant kiekvieno dedame po saują daržovių, ant daržovių pasodiname žuvies gabalėlį, jį patepame sviestu bei šiek tiek pasūdome.
Dabar kiekvieną porciją atsakingai supakuojame į vokelį – užlankstome visas kraštines, popierių ar foliją lenkdami į vidų, kad kepdamas vokas neiširtų.
Supakuotą žuvį su daržovėmis siunčiame į karštą, 200 l°C temp. orkaitę 10–15 minučių.

AUTORIUS: Rita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital