Žuvis tešloje

AUTORIUS:
Daina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Žuvis tešloje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g ešerio arba upėtakio
500 g sluoksniuotos tešlos
150 g svogūnų
1 kiaušinio
1 saujelė sezamo sėklų
1 citrinos
Druskos ir pipirų (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlą padalinkite į 2 lakštus. Ant vieno tešlos lakšto dedame griežinėliais supjaustytą svogūną. Ant svogūnų dedame išvalytą žuvį. Žuvį įtrinkite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Uždėkite ant žuvies antrąjį tešlos lapą ir užspauskite kraštus.
Aptepkite kiaušinio plakiniu ir apibarstykite sezamais.
Kepkite 45-50 minučių 180 laipsnių karštumo orkaitėje.
AUTORIUS: Daina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital