Žuvis raudoname padaže

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Žuvis raudoname padaže
Žuvis raudoname padaže
Žuvis raudoname padaže
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g lydekos;
žuvies prieskonių;
miltų;
1 svogūnas;
4 šaukštai pomidorų padažo;
aliejaus kepimui.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Svogūnus supjaustome griežinėliais, pakepiname aliejuje, dedame pomidorų padažą ir patroškiname šiek tiek. Tada šiuo padažu apipilame keptą žuvytę. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
tesa
2015-07-24 13:18
labai skanu, tinka betkokia zuvis ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital