Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg sterko
2 riekelės batono
2 kiaušiniai
1 svogūnas
100 g pieno
30 g grietinėlės
druskos
prieskonių žuviai
100 g konservuotų žirnelių
100 g virtų morkų
1 kiaušinis
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies minkštimą be odos sumalame kartu su piene išmirkytu batonu ir pakeptu svogūnu.
Į šią masę įmušame kiaušinius, supilame grietinėlę, įberiame druskos, prieskonių ir gerai išmaišome.
Įdarui virtas morkas supjaustome kubeliais, sudedame žirnelius ir sumaišome su išplaktu kiaušiniu.
Ant sluoksniu išklotos maltos žuvies masės dedame įdarą ir suvyniojame vyniotinį.
Jį dedame į polietileno plėvelę, apvyniojame virvele ir dedame į verdantį vandenį su prieskoniais.
Verdame apie 30 min.
Išvirusį vyniotinį truputį atvėsiname, paslegiame ir atšaldome.