Žuvies užkandis

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Žuvies užkandis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0,5 kg šaldytų jūros lydekų
2 riekelės batono
2 kiaušiniai
1 svogūnas
2 virta morka
1 šaukštas sviesto
1 šaukštas miltų
2 šaukštai krakmolo
druska
pipirai
muskatai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš žuvies išrenkame kaulus, nulupame odą. Žuvį sumalame kartu su piene arba sultinyje išmirkytu batonu, su svieste pakeptu svogūnu ir virta morka. Į šią masę įmušame kiaušinius, suberiame miltus, krakmolą, prieskonius ir gerai išminkome. Žuvies masę suformuojame kaip vyniotinį, dedame ant folijos, suvyniojame, apsukame marle, užrišame galus, dedame į verdantį vandenį su druska bei prieskoniais ir verdame ant mažos ugnies atidengtame puode 10 - 15 min. Atvėsiname puode. Patiekiame šaltą, ant svogūnų laiškų, užpilame majonezu su čiliu.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital