Žuvies salotos

AUTORIUS:
Almina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Žuvies salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g karšto rūkymo žuvies
500 ml konservuotų žalių žirnelių
1 svogūnas
100 g majonezo
2 kietai virti kiaušiniai
druskos, maltų pipirų pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį atskirti nuo kaulų ir sutrupinti mažais gabaliukais. Svogūną smulkiai supjaustyti. Į indą suberti žalius žirnelius, žuvį, susmulkintą svogūną, pagardinti druska ir pipirais, įdėti majonezo ir išmaišyti. Ant viršaus sudėti susmulkintus virtus kiaušinius.
AUTORIUS: Almina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital