Žuvies pudingas

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Žuvies pudingas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g žuvų filė 
150 ml grietinėlės
3 kiaušinių
50 g špinatų
50 g žiedinių kopūstų
100 g morkų
Augalinio aliejaus (kepimui)
Druskos
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Į 3 indelius dėkite po 200 g žuvies, pilkite po 50 g grietinelės, muškite po kiaušinio trynį. Į vieną indą dėkite kepintas tarkuotas morkas, į kitą virtą žiedinį kopūstą, į trečią šutintus špinatus. Visus produktus iš įndėlių paeiliui sutrinti smulkintuvu. Turėsime tris skirtingų spalvų mases. Tada į kiekvieną masę dėti po vieną iki standžių putų išplaktą kiaušinio baltymą.
 Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ir paeiliui visas mases atsargiai ir gražiai dėti į formą. Forma padengti folija ir kepti 150 °C  temperatūroje apie 40 minučių. Po to nuimti foliją ir dar kepti apie 15-20 minučių.

AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital