Žuvies maltinukai

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Žuvies maltinukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g menkės filė
600 ml pieno
1 svogūnas
1 žiupsnelis žuvų prieskonių
100 g miltų
700 g bulvių
1 žiupsnelis druskos
5 v. š. majonezo
1 šaukštas smulkintų petražolių
2 kiaušiniai
175 g maltų džiūvėsėlių
0,5 stiklinės aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskustas bulves išvirkite pasūdytame vandenyje. Virti apie 20 min., bent per pusę perpjautas bulves. Žuvis nuplaukite, pabarstykite prieskoniais. Užvirinkite pieną, sudėkite žuvis ir virkite 5-10 minučių. Išimkite ir susmulkinkite. Virtas bulves sutrinkite, į jas sudėkite smulkintą žuvį, smulkiai pjaustytą svogūną.
Nepamirškite sudėti majonezą, įberkite petražolių bei įmušti ir įmaišyti 1 kiaušinį. Gerai išmaišykite ir padarykite maltinukus. Apvoliokite miltuose, pamirkykite plaktame kiaušinyje, tada apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių po 3 minutes.
AUTORIUS: Julija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital