Žuvies kotletai

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Žuvies kotletai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800g lydekos filė
1 svogūnas
4 riekės batono
1 kiaušinis
2 v.š. džiūvėsių
0,5 a.š. sezamo sėklų
200ml pieno batono mirkymui
aliejus
druska ir pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Batoną pamerkiame 5-8 minutėms į vandenį (ar pieną). Batoną nusausiname.
Malimo mašima sumalame žuvies filė kartu su svogūnu ir išmirkytu batonu. Masę permalame dar kartą (taip neliks jokių smulkių kauliukų).
Į faršą beriame druskos ir pipirų, dedame kiaušinį, beriame sezamo sėklas, džiūvėsius ir viską išmaišome.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame rankomis suformuotus lydekų kotletukus, kuriuos kepame po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės.
AUTORIUS: Janina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital