Žuvies ir bulvių apkepas

AUTORIUS:
Danutė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Žuvies ir bulvių apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g žuvies filė (tilapija, ešerys, otas, pangasija ir kt.)
1 kg bulvių
350 g pomidorų
100 g fermentinio sūrio
2-3 šaukštai majonezo
Druskos ir pipirų - pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies filė supjaustome kubeliais ir apibarstome prieskoniais. Paliekame marinuotis 15-20 minučių.
Bulves ir pomidorus supjaustome griežinėliais, o sūrį sutarkuojame.
Kepimo indą išklojame 1/2 bulvių, apibarstome druska ir pipirais. Ant viršaus sudedame žuvies gabaliukus, tuomet pomidorus ir likusias bulves. Viską aptepame majonezu ir apibarstome sūriu. Kepame 180 laipsnių orkaitėje 40 minučių.
AUTORIUS: Danutė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital