Žuvies apkepas

AUTORIUS:
Marta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Žuvies apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g žuvies filė
250 ml grietinėlės (10-20%)
150 g fermentinio sūrio (pusiau kieto arba kieto)
1 pundelis krapų
Druskos ir pipirų - pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies filė supjaustykite mažesniais gabaliukais ir apibarstykite prieskoniais. Sudėkite į kepimo indą.
Krapus smulkiai sukapokite. Į grietinėlę įmaišykite krapus, sutarkuotą sūrį, druska ir pipirus. Viską užpilkite ant žuvies. Kepkite 35-40 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
AUTORIUS: Marta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital