Žirnelių pyragas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Žirnelių pyragas
Žirnelių pyragas
Žirnelių pyragas
Žirnelių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
200 g miltų
130 g sviesto, šalto
1 kiaušinio
2 v. š. vandens
1 v. š.  acto
Truputis druskos
Įdarui:
100 g šoninės
1 svogūno
1 v. š. alyvuogių aliejaus
350 g žirnelių (šviežių arba šaldytų)
2 skiltelių česnako
3 kiaušinių
200 g grietinėlės
Druskos, pipirų
Muskato riešuto
PARUOŠIMO BŪDAS:

Į miltus sudėti pjaustytą sviestą , įmušti kiaušinį, įpilti vandens, acto, įberti druskos ir užminkyti tešlą.Jos rutulį suvynioti į foliją ir valandai padėti į šaldytuvą.

Iš tešlos iškočioti skritulį  ir aplipdyti kepimo indą, subadyti šakute ir dar pusvalandžiui padėti į šaldytuvą.

Šoninę su pjaustytu svogūnu pakepinti, kol parus, sudėti pjaustytą česnaką.

Ant tešlos sudėti įdarą , tada suberti žirnelius .Kiaušinius išplakti su grietinėle ir užpilti viską ant žirnelių.

Kepti 200°C karštumo orkaitėje 30 minučių.

Skanaus

Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital