Žiedinio kopūsto kremas su karamelizuotais svogūnais bei pistacijomis patiekiamas su šonine

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Žiedinio kopūsto kremas su karamelizuotais svogūnais bei pistacijomis patiekiamas su šonine
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Pusės žiedinio kopūsto
4  morkų
0,5  saliero
0,5  petražolės šakelės
1   svogūno
3 svogūnų, raudonų
1 skiltelės česnako
1  vieneto sultinio, daržovių (Knorr buljonete)
Krapų
Prieskonių sriubai
Druskos
Cukraus
Sviesto
100 g pistacijų
100 šoninės
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Kopūstą, salierą, morkas, petražoles, paprastą svogūną išvirti viename litre vandens. Baigiant virti, įmesti česnako skiltelę, supilti sultinį bei pagardinti prieskoniai (dar galima įdėti šaukštą sviesto, bet nebūtina). Nukaisti puodą ir išmaišyti daržoves elektriniu plaktuvu.

Raudonus svogūnus supjaustyti. Ištirpinti sviestą, aliejų, cukrų keptuvėje ir sudėti supjaustytus svogūnus. Kepti, kol paskrus. Pakepinti sausoje keptuvėje pistacijas, šoninę supjaustyti pailgais griežinėliais ir kepinti keptuvėje, kol  paskrus.

Į vieno kąsnio indelius dėti  kopūstų kremo , po to karamelizuotus svogūnus ir piure papuošti pistacijomis bei šonine.

Skanaus!

 
www.ciopciop.lt

   

Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital