Žiediniai kopūstai tešloje

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Žiediniai kopūstai tešloje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g žiedinių kopūstų
100 g miltų
0,8 stiklinės pieno
2 kiaušinių
2 v. š. tirpintų taukų
Druskos
Cukraus
Acto
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Žiediniai kopūstai 1- 2 val. mirkomi pasūdytame vandenyje. Vėliau dedami į verdantį pasūdytą, parūgštintą, pasaldintą vandenį.

Išvirę kopūstai suskirstomi mažais žiedynėliais. Iš miltų, pieno, kiaušinių ir trupučio druskos užmaišoma tirštoka tešla. Kopūsto gūželės pasmeigiamos šakute, panardinamos į tešlą ir dedamos į gerai įkaitintus riebalus. Iš visų pusių apkepamos.

Baigiama kepti ant mažos ugnies. Tiekti tinka su kitomis virtomis ar keptomis daržovėmis, bruknių uogiene.

Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital