Žemaitiška spanguolienė

AUTORIUS:
Ona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Žemaitiška spanguolienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 l spanguolių
1,5 kg cukraus
500 g obuolių
Vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Spanguoles sumalkite mėsmale. Dėkite nuluptus ir mažais kubeliais pjaustytus obuolius. Berkite cukrų ir gerai išmaišykite. Palikite keleta dienų. Retsykiais pamaišykite, kad obuoliai prisigertų spanguolių sulčių. Paskui užberkite vanilinio cukraus ir supilstykite uogienę į karštus stiklainius (tiks ir moliniai indai). Dėti juos 2 valandoms į šiltą krosnį ar orkaitę, kad apžiūtų. Išėmę sandariai uždarykite. Uogienę laikyti vėsioje vietoje.
AUTORIUS: Ona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital