Žemaičių blynai su spirgučiais

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Žemaičių blynai su spirgučiais
Žemaičių blynai su spirgučiais
Žemaičių blynai su spirgučiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Pagrindinė dalis
8 virtos vidutinio dydžio bulvės
1 Kiaušinis
3 valg. šaukštai krakmolo
pagal skonį Druska
truputis aliejaus kepimui
200 g kiaulienos spirgučių

Padažas :
150 g sviesto
0.5 stikl. grietinės
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virtas bulves sumalame. Įmušame kiaušinį, dedame krakmolą, beriame druskytę ir išminkome. Formuojame iš bulvių blyną, dedame į vidų spirgučių (nepagailime) ir formuojame jums patinkančios formos blynus. Kepame aliejuje ant silpnos ugnies, kol apskrusta. Sviestą ištirpiname, dedame grietinę, beriame druską ir pašildome. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
sandra
2010-01-09 20:44
ne, tiesiog supjaustau gabaliukis, sdedu i puoda ir uzstatau ant mazos ugnies, ir karts nuo karto pamaisau. po to tik nukosiu spirgcus sau i indlius - riebaliuka i stiklainiukus ATSAKYTI
Raminta
2009-12-17 11:03
tai juos padarai, kaip kepimui keptuveje, tik sudedi į kažkokią skardelę ir kepi? o kiek laiko? vartyt reikia? ATSAKYTI
Sandra
2009-12-16 23:37
as nelabai megeja zemaiciu, bet vat man jie orkaitej kepti skanesni, pabandyk. skonis visia kitokis. o maniskis irgi viska su spirguciais valgo, tik as juos visad pasidarau, nusiperku kokai 5 kg pigiu, plonu lasinuku ir savaitgali koki suspirginu. ATSAKYTI
Raminta
2009-12-11 15:13
aš pirkau Kaune priesais hyper maxima yra darzoviu ir mesos turgelis. Tiesa pasakius, pirma karta pamaciau, kad yra pirkti. Bet nusivyliau siek tiek. Nelabai panasu i naminius :( ATSAKYTI
Ligita
2009-12-11 14:02
O kur parduodama spirguciu? ATSAKYTI
Raminta
2009-12-09 12:36
Išbandžiau įvairių įdarų variantų, bet vyras mėgsta tik su spirgučiais. Dar geriau su naminiais, ta prasme pačios spirgintus. Tada jie būna ne tokie riebūs. Deja, jau seniai spirginau pati. Neberandu laiko tiek, kad po dienos darbo dar užsiimčiau tokiu darbeliu. Dabar vis randu nusipirkti :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital