Žemaičių blynai su pievagrybių įdaru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Žemaičių blynai su pievagrybių įdaru
Autorius apie receptą: Mano šeimoje labai vertinami bulviniai patiekalai. Mėgstame žemaičių blynus, neseniai atradau blynus su pievagrybių įdaru, visiems labai patiko. Mano šeimoje labai vertinami bulviniai patiekalai. Mėgstame žemaičių blynus, neseniai atradau blynus su pievagrybių įdaru, visiems labai patiko. Monika, Fėjos virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
15 vienetų bulvių
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai miltų
3 šaukštai krakmolo
1 šaukštelis druskos
Įdarui:
250 gramų pievagrybių
1 vienetas svogūnų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Išvirtas bulves sumalti, įmušti kiaušinius, suberti miltus, krakmolą, druską ir išminkyti tešlą. Masę padalinti į vienodus gabalėlius.
2.
Pievagrybius nuvalyti ir supjaustyti. Susmulkinti svogūną ir pakepinti, kol suminkštės. Dėti pievagrybius ir kepinti ant nedidelės liepsnos, kol išgaruos skystis.
3.
Iš bulvinės masės ir įdaro formuoti žemaičių blynus. Kepti įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai apskrus.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Jonas
2022-10-19 12:22
Miltų tai nereikėtų išvis . Tik tešlą gadina ir dar daugiau limpa prie rankų . ATSAKYTI
Olga
2022-03-31 22:51
Superinis receptas , gavosi labai skanu ATSAKYTI
Eglė
2017-03-19 14:05
Pievagrybius pakepinau su svogūnais ir morkomis, dar sočiau ir skaniau ATSAKYTI
Vilija
2017-03-31 13:27
Man gal net skaniau nei su mėsa ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital