Žemaičių blynai su daržovių įdaru

AUTORIUS:
Regina R.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Žemaičių blynai su daržovių įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
5 didelės virtos bulvės
2 stiklinės miltų
1 didesnis svogūnas
1 nemaža morka
200 g moliūgo
žalios ar džiovintos petražolės
juodieji pipirai
mairūnas
bazilikas
aliejus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virtas bulves sutrinti, įberti petražolių, pasūdyti, jei reikia, ir suminkyti su miltais. Aliejuje pakepinti svogūną, po kelių minučių suversti tarkuotą morką, dar po kokių 5 min tarkuotą moliūgą. Įberti po žiupsnelį prieskonių, pagal skonį druskos ir troškinti, kol suminkštės. Formuoti blynus su įdaru ir kepti aliejuje. Tinka su grietine.
AUTORIUS: Regina R.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital