Žemaičių blynai

AUTORIUS:
Svetlana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Žemaičių blynai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
7/10 kilogramo bulvių
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai krakmolo
300 gramų mėsos (virta, malta)
4 šaukštai aliejaus (kepimui)
10 gramų druskos
10 gramų prieskonių (faršui)
100 gramų džiūvėsėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Bulves gerai nuplauti ir išvirti su lupenomis.
Atvėsinti, nulupti, sumalti su mėsmale.
Įmuškite kiaušinį, įberkite krakmolą, pasūdykite ir išminkykite.
Iš maltų bulvių tešlos padarykite paplotėlius, dėkite šaukštą mėsos įdaro, užlenkite kraštus ir suformuokite pailgą blynelį. Lėkštėje sumaišykite šaukštą miltų ir du šaukštus džiūvėsėlių, apvoliokite mišinyje blynelius ir kepkite keptuvėje ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrus. Patiekite su liesu jogurtu ar grietine.
AUTORIUS: Svetlana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital