Želinis margutis

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Želinis margutis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g braškių sultys
100 g grietinėlės, liesos
1 pakuotės kivių želės
1 v. š. želatinos
2 a. š. cukraus pudros
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Želatiną paruošti pagal instrukciją mažame kiekyje vandens. Pusę jos supilti į šaukšteliu pudros pasaldintas braškių sultis ir išmaišyti. Kitą pusę supilti į cukraus pudra paskanintą, kiek paplaktą grietinėlę. Į šaldiklį sustatyti indelius ir ir vis pakaitomis pilstyti šias želes. Gaunasi baltai raudonas dryžuotis.
Kivių želę paruošti pagal instrukciją, atvėsinti. Supjaustyti margą sustingusią želę, sudėti į indelius ir užpilti nešilta kivių žele ir sustatyti į šaldytuvą.

 

AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital