Želė apelsino žievėje

AUTORIUS:
Gražina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Želė apelsino žievėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
2 vienetai apelsinų
2 pakeliai želės (įvairių rūšių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Apelsinus perpjaukite per pusę, gražiai išskobkite vidų ir pilkite išvirtą ir atvėsintą želė.
2.
Pastatykite kelioms valandoms į šaldytuvą.
Prieš patiekiant supjaustykite griežinėliais.
AUTORIUS: Gražina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital