Zefyrai

AUTORIUS:
Erika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 82)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 82)
Zefyrai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
10 g želatinos
50 g aviečių skonio želės
150 ml vandens
100 g cukraus
100 g cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Želatiną užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite brinkti. Aviečių žele pilti į tinkamą indą, užpilkite vandeniu, sudėkite cukrų, išmaišyti ir palikti, kad ištirptų. Želatiną kartu su žele išplakti mikseriu. (didžiausiu greičiu apie 10-15 minučių) Gautą masę supilame į indą. Uždengiame plėvele. Laikome vėsioje vietoje apie 10 valandų ir daugiau. Galiausiai pabarstome cukraus pudra. Palikome dar bent valandą ir supjaustome norimo dydžio gabaliukais.
AUTORIUS: Erika
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Zita
2011-09-08 13:30
želatiną reikia užpilti virintu,bet ne verdančiu vandeniu.Užplikyta ji vargiai beišbrinks ;)) ATSAKYTI
Egidija
2011-08-17 23:19
Einu gamint dabar :) Parašysiu įspūdžius ATSAKYTI
Aldona
2011-07-03 21:11
Atrodo puikiai,tik saldymo laikas per ilgas. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital