Žalumynų sriubytė

AUTORIUS:
Salomėja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Žalumynų sriubytė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 porcijoms reikės:
1 l mėsos sultinio
6 riekelių baltos duonos
2 šaukštų sviesto
2 šaukštų smulkiai supjaustytų petražolių
200 g sūrio
4 šaukštų smulkiai pjaustytų svogūnų laišk
(arba laiškinių česnakų)
druskos, juodųjų pipirų pagal skonį
žiupsnelio tarkuoto muskato riešuto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Duonos riekeles supjaustykite mažais kubeliais ir apkepinkite su sviestu, kol gražiai paskrus. Suberkite supjaustytas petražoles ir dar šiek tiek pakepinkite.Sultinį užvirinkite, sūrį sutarkuokite. Apkepintą duoną su petražolėmis ir sūriu suberkite į karštą sultinį ir palaukite, kol skrebučiai išbrinks, o sūris išsilydys.Sriubą lengvai išplakite, kad būtų kremo tirštumo.Supjaustytus svogūnų laiškus suberkite į lėkštes, įpilkite karštą sriubą ir iš karto patiekite.
AUTORIUS: Salomėja
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Vitalija
2010-08-23 14:42
as irgi :)
gal kas sia bandet? ATSAKYTI
Rutele
2010-08-20 17:02
labai megstu tokias sriubas :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital