Žalių pomidorų mišrainė žiemai
AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
Žalių pomidorų mišrainė žiemai
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 kilogramai pomidorų (žalių)
1.5 kilogramo svogūnų
1.5 kilogramo morkų
Marinatui:
300 mililitrų aliejaus
200 gramų cukraus
200 mililitrų acto
100 gramų druskos
4 vienetai pipirų
1 žiupsnelis česnako
šiek tiek lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pomidorus ir svogūnus supjaustome. Morkas supjaustome arba sutarkuojame, kaip labiau patinka.
2.
Apibarstome druska ir paliekame kambario temperatūroje 12 valandų arba per naktį.
3.
Ruošiame marinatą: dideliame puode pakaitiname aliejų ir actą su cukrumi bei prieskoniais, maišydami, jog cukrus gerai ištirptų.
4.
Nuo daržovių nupilame susidariusi skystį ir jas sudedame į puodą su marinatu. Troškiname ant nedidelės ugnies apie 30 - 35 minutes.
5.
Karštą miršainę sudedame į iškaitintus stiklainius ir uždarome švariais, sandariais dangteliais. Stiklainius apverčiame dangteliais žemyn, apklojame šilta antklode ir paliekame keletui valandų, jog pamažu atvėstų.
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Romas
2016-10-25 15:52
Atrodo skaniai reik pabndyti daryti nes siltnamyje liko daug nesunokusiu pomidoru tik nezinau ar stambiai supjaustyti pomidorus svogunus ATSAKYTI
alina
2016-08-08 22:07
nuostabus receptelis praitais metais buvo isbandytas as morkas tarkavau visiems seimos nariams patiko darysiu ir siemet aciu uz recepteli ATSAKYTI
Egle
2012-11-04 15:34
Nuostabus receptas, ismegintas ir labai patiko, tik sekanti karta pilciau maziau aliejaus. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis