Vytinti stirnienos kumpiukai

AUTORIUS:
Elvyra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
Vytinti stirnienos kumpiukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 stirnos galiniai kumpiai
druska
pipirai
lauro lapai
aštrūs mėsos prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nukauliname mėsą nuo galinių kumpių ir supjaustome 4cm pločio ir 15 cm ilgio juostelėmis. Įtriname mėsą druska, prieskoniais. Sudedame į šaldytuvą, laikome ten maždaug 3-4 dienas vis nupildami susikaupusį skystį. Po 4 dienų išėmę kumpiukus susukame į medžiagą, kiekvieną įsuktą kumpiuką tvirtai apsukame siūlu. Taip paruoštus kumpiukus galima pakabinti prie radiatoriaus ir laikyti porą savaičių, kol sudžius. Šie kumpiukai puikiai tinka prie alaus, vyno. Skanaus.
AUTORIUS: Elvyra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
jo...
2021-11-15 22:20
nu puikus receptas... idedam kazkiek kazkokiu prieskoniu ir ciki piki. Tokiu receptu net neverta cia deti ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital