Vyšnių uogienė su šokoladu ir konjaku

AUTORIUS:
Eglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Vyšnių uogienė su šokoladu ir konjaku
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų vyšnių
1 šaukštelis citrinų sulčių
250 gramų cukraus
20 gramų šokolado (juodas)
2 šaukšteliai konjako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Vyšnias nuplauti, išimti kauliukus ir supjaustyti mažais gabaliukais. Pilti citrinų sultis, berti cukrų ir viską 4 min. pavirti prikaistuvyje. Tada nukelti nuo viryklės ir atsargiai nugriebti putas. Į gautą masę berti tarkuotą šokoladą ir pilti konjaką. Skanu valgyti užsigeriant stikline pieno.

Skanaus.
AUTORIUS: Eglė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital