Vynuogių pyragas

AUTORIUS:
Viktorija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Vynuogių pyragas
Vynuogių pyragas
Vynuogių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g vynuogių (be sėklų)
0,5 stiklinės pieno
2,5 stiklinės miltų
2 kiaušiniai
200 g rudojo cukraus
100 g sviesto arba margarino
10 g kepimo miltelių
2 šaukštai tarkuotos citrinos ar apelsino žievelės
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakame kiaušinius su cukrumi ir druska. Įmaišome pieną, ištirpintą sviestą ar margariną.
Taip pat įmaišome miltų ir kepimo miltelių mišinį, citrinos žievelę. Paskutinis ingredientas vynuogės, jas taip pat įmaišome į tešlą.
Kepiau pyragą apvalioje formoje apie 40 minučių 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
AUTORIUS: Viktorija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital