Vynuogių lapuose marinuoti agurkai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Vynuogių lapuose marinuoti agurkai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Nedideli agurkai, vynuogių lapai.

Marinatui:
1l vandens;
1 valg. š. druskos,
1 valg. š. cukraus,
1 arb. š. citrinos rūgšties,
1 skiltelė česnako,
1 valg. š. prieskonių mišinio agurkų marinavimui.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Agurkus porai valandų pamerkti į šaltą vandenį. Vynuogių lapus nuplikyti verdanciu vandeniu. Išvirti marinatą iš vandens, druskos ir rūgšties. Kiekvieną agurką įvynioti į vynuogės lapą ir talpiai sudėti į iškaitintus stiklainius. Užpilti marinatu ir palikti valandai. Po valandos marinatą nupilti atgal į puodą, tada suberti prieskonių marinavimui mišinį ir vėl užkaitinti. Į kiekvieną stiklainį įdėti po skiltelę česnako ir užpilti karštu marinatu. Stiklainius užsukti ir iškart nešti į rūsį ar atvėsinti šaltam vandeny. Agurkai gaunasi traškūs, išlieka žalia spalva, o vynuogių lapai suteikia specifinį skonį. Vynuogių lapų, atidarius stiklainį, neišmetu, o gaminu armėniškus "balandėlius"- dolmą. Salotos paruoštos!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital