Vyniotinis su varškės įdaru

AUTORIUS:
Eglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Vyniotinis su varškės įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
100 gramų cukraus
3 šaukštai miltų
3 vienetai kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštas vanilinio cukraus
1 vienetas bananų
50 gramų graikinių riešutų
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
400 gramų varškės (neriebi)
3 šaukštai grietinėlės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Paruošiamas varškės įdaras: varškė pertrinama per sietelį arba su grūstuve, įmušamas vienas kiaušinis, suberiamas cukrus (100 g), supilama grietinėlė ir viskas gerai išplakama. Varškės įdaras supilamas ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos (33x35) ir tolygiai paskirstomas.
2.
Paruošiama biskvito tešla: trijų kiaušinių baltymai atskiriami nuo trynių. Tryniai išplakami su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Graikinai riešutai susmulkinami smulkintuvu (keletas riešutų pasiliekama vyniotinio papuošimui). Bananas taip pat susmulkinamas su smulkintuvu arba sutrinamas su grūstuve. Susmulkinti graikiniai riešutai, bananas, sumaišomi su trynių mase ir gerai išmaišoma. Suberiami persijoti miltai sumaišyti su kepimo milteliais ir išmaišoma. Kiaušinių baltymai su žiupsneliu druskos išplakami iki standžių putų ir atsargiai sumaišomi su biskvito tešla. Biskvito tešla tolygiai paskleidžiama ant varškės masės. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 180°C temperatūroje apie 20 - 25 min.
3.
Iškepęs biskvitas išverčiamas ant cukraus pudra pabarstyto kepimo pop., suvyniojamas į volelį, kad varkės įdaras būtų viduje ir atvėsinamas.

Skanaus.
AUTORIUS: Eglė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Urte
2017-02-09 17:53
Skanus gavosi, tik varske naudojau riebia, man taip skaniau :) bet labai patiko vyniotinio ideja, greitai taip pasigamino ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital