Vyniotinis su kondensuotu pienu

AUTORIUS:
Inelė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Vyniotinis su kondensuotu pienu
Vyniotinis su kondensuotu pienu
Vyniotinis su kondensuotu pienu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
5 kiaušiniai
5 šaukštai cukraus
5 šaukštai miltų
1 indelis virto kondensuoto pieno (Rududu)
200 g sviesto (kambario temperatūros)
cukraus pudros apibarstymui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų. Trynius išplakame su cukrumi iki baltumo. Atskirai išplakame baltymus iki standumo ir atsrgiai juos įmaišome į trynių masę. Tada atsargiai įmaišome miltus, dėdami po šaukštą ir vis atsargiai išmaišydami. Tešlą supilame į paruoštą, negilią, stačiakampio formos skardą (daugmaž tokio dydžio, kaip būna prie orkaičių tokios didelės standartinės skardos). Kepame įkaitintoje 200 laipsnių orkaitėje apie 10-12 minučių (iki biskvito viršus lengvai pagels). Prieš traukiant biskvitą iš orkaitės, ant stalo patieskite švarų daugmaž biskvito dydžio rankšluostį, o ant rankšluoksčio uždėkite kepimo popierių (irgi daugmaž biskvito dydžio) ir jį gana gausiai apibarstykite cukraus pudra (tam, kad biskvitas nepriliptų prie popieriaus). Ištraukus biskvitą jį išverskite ant to popieriaus ir drauge su visu rankšluostuku susukite bei palikite kokioms 10-20 min, jog atvėstų. O tada jau išvyniokite (vyniojant pamažu nulupkite ir kepimo popierių) bei galite tepti kremą. Kremui kambario temperatūros sviestą išsukite su virtu kondensuotu pienu iki vientisos masės. Kremu ištepame iškepusį lakštą. Jį susukame ir paliekame šaldytuve porai valandų. Pabarstome cukraus pudra. Skanaus.
AUTORIUS: Inelė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Goda
2016-12-07 14:45
Labai skanus vyniotinis gavosi, ačiū už receptą. Aš dar ant kremo viršaus prieš susukant pabarsčiau skrudintų pasmulkintų žemės riešutų. Labai tiko ir labai skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital