Vyne marinuotos paprikos

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
Vyne marinuotos paprikos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 paprikos (po dvi geltonas, raudonas ir žalias paprikas)
2 šaukštai rudojo cukraus
200 ml obuolių sulčių
0,5 l sauso baltojo vyno
1 lauro lapas (Lauro lapas)
1 gvazdikėlis (Gvazdikėliai)
1-2 čili pipirai (Čili pipirai), (Čili pipirai)
1 laimo žievelė
1 šaukštelis druskos
3 šaukštai švelnaus acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paprikas perpjaukite pusiau. Išimkite sėklializdžius ir sudėkite į stiklainius (prieš tai galima suverti puseles ant medinio pagaliuko - gražiau atrodys). Cukrų pakaitinkite su vandeniu, kol pagels (karamelizuokite). Iš lėto supilkite obuolių sultis, baltąjį vyną, actą, suberkite prieskonius, pasūdykite ir palengva maišydami užvirinkite. Paruoštą užpilą per sietelį atsargiai supilkite į stiklainius su paprikomis. Sandariai užsukite ir atvėsinkite. Galima laikyti šaldytuve keletą mėnesių. Labai tinka prie mėsos ir žuvies patiekalų.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital