Voveraičių sriuba su bulvėmis ir daržovėmis

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Voveraičių sriuba
Autorius apie receptą: Lietingomis rudens dienomis pasimėgaukite šia šilta, kvapnia ir lengvai pagaminama voveraičių sriuba! Lietingomis rudens dienomis pasimėgaukite šia šilta, kvapnia ir lengvai pagaminama voveraičių sriuba! Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 litrai vandens (arba sultinio)
500 gramų voveraičių
50 gramų sviesto
3 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 žiupsnelis krapų
1 žiupsnelis petražolių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į verdantį vandenį arba sultinį sudėti išvalytas žalias voveraites. Pavirti apie 10 minučių.
2.
Svieste apkepti smulkiai pjaustytas daržoves ir sudėti į puodą su voveraitėmis. Pavirti dar apie 10 minučių.
3.
Galiausiai sudėti pjaustytas bulves, druską, pipirus. Kai bulvės išvirs, sudėti žalumynus.
4.
Jeigu norisi, galite dar pagardinti grietine ar grietinėle. Skanaus!
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Kęstutis
2023-09-02 22:32
Išbandžiau šį paprastą, bet labai skanų patiekalą, liuks 10balų ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital