Vokiški obuolių blynai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Vokiški obuolių blynai
Autorius apie receptą: Vartant seną gerą Gourmet knygą, akys užkliuvo už vokiškų obuolių blynų recepto. Šalia buvo pažymėta data - 1952 metai. Smalsumas nugalėjo, o blynus mes mėgstame, ir Vartant seną gerą Gourmet knygą, akys užkliuvo už vokiškų obuolių blynų recepto. Šalia buvo pažymėta data - 1952 metai. Smalsumas nugalėjo, o blynus mes mėgstame, ir vakarienei ant stalo garavo skanūs blyneliai.
Tai labai labai paprastas vokiškų obuolių blynų variantas. Jokių žaidimų, viens du ir valgom! Galbūt jie nėra įspūdingai gražūs, bet tikrai labai skanūs!
(...daugiau) Alina, Apie viską
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
1.5 stiklinės pieno
1 stiklinė miltų
4 vienetai obuolių
4 vienetai kiaušinių
2 šaukštai cukraus
2 šaukštai citrinų sulčių
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
šiek tiek sviesto
Pabarstymui:
1/4 stiklinės cukraus
0.5 šaukštelio cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Dubenyje sumaišykite miltus, druską, cukrų. Suplakite pieną su kiaušiniais. Maišant plakimo šluotele, pilkite kiaušinių mišinį į dubenį su miltais.
2.
Obuolius nulupkite ir su mandoline supjaustykite juos degtuko dydžio šiaudeliais. Sumaišykite obuolius su citrinos sultimis ir įmaišykite į tešlą.
3.
Įkaitinkite blynų keptuvę, išlydykite truputį sviesto ir kepkite blynus. Pabarstykite cinamonu sumaišytu su cukrumi. Patiekite.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital