Vištų kulšelės, marinuotos su jogurtu

AUTORIUS:
Karolina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Vištų kulšelės, marinuotos su jogurtu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
10 vištų kulšelių
1 a. š. druskos
vienos citrinos sultys
Marinatui:
400 g natūralaus jogurto
svogūnas
česnako skiltelė
2 a. š. smulkiai sutarkuoto šviežio imbiero
truputis tabasko padažo
šaukštas kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištų kulšeles keliose vietose įpjauname ir įtriname druska bei citrinų sultimis.
Paruošiame marinatą. Svogūną ir česnaką smulkiai sukapojame ir sumaišome su kitais nurodytais produktais.
Vištieną laikome marinate ne trumpiau kaip 12 valandų (galima ir ilgiau).
Prieš kepdami kulšeles išimame iš marinato ir nuvarviname. Kepame orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje, kol gražiai apskrus.
AUTORIUS: Karolina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital