Vištos krūtinėlės vyniotinis su pelesiniu sūriu ir saulėje džiovintais pomidorais

AUTORIUS:
Almina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Vištos krūtinėlės vyniotinis su pelesiniu sūriu ir saulėje džiovintais pomidorais
Vištos krūtinėlės vyniotinis su pelesiniu sūriu ir saulėje džiovintais pomidorais
Vištos krūtinėlės vyniotinis su pelesiniu sūriu ir saulėje džiovintais pomidorais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 vnt vištos krūtinėlių filė
150 g mėlynojo pelėsinio sūrio
100 g saulėje džiovinti pomidorai 
12 alyvuogių (be kauliukų) 
2 arbatiniai šaukšteliai česnako granulių  
250 g sluoksniuotos tešlos 
1 kiaušinis
3 paprikos (įvairių spalvų) 
1 cukinija
1 valgomas šaukštas alyvuogių aliejaus 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Vištos krūtinėles perpjauti pusiau ir išmušti. Ant maistinės plėvelės sudėti krūtinėles taip, kad šiek tiek "užeitų" vieną ant kitos, apibarstyti česnaku, čiobreliais, raudonėliu, druska (nepadauginti, nes dėsite sūrį) ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais. Į vidurį sudėti supjaustytą sūrį, susmulkintus pomidorus ir alyvuoges. Plėvelės pagalba viską suvyniojame ir suspaudžiame į pailgą vyniotinį ir laikome šaltai bent valandą. Galima pasiruošti ir iš vakaro. Imame lakštą šaldytos bemielės tešlos (geriausiai tinka tokia tešla, kur pakelyje yra du lakštai, vieno tokio puikiausiai pakaks kepsniui "aprengti") šiek tiek iškočiojame ir ja apvyniojame paruoštą krūtinėlę. Gerai suvyniojam, kraštus užspaudžiam, kad sultys neišbėgtų, aptepame plaktu kiaušiniu ir apibarstome kmynais. Kepti 200 C temperatūroje 30 min. Papriką ir cukiniją supjaustyti juostelėmis ir apkepti aliejuje.
AUTORIUS: Almina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Almina
2011-03-28 08:39
Šaunuolė Liuba. Ar pameni kaip Visagine per darbus gaminote vištieną su apelsinų uogiene :) ATSAKYTI
mildukas
2011-03-24 18:00
is kur tiek fantazijos pas seimininkes! pati niekada taip nesugalvociau :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital