Vištos krūtinėlė kokoso kremo padaže

AUTORIUS:
Almina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
Vištos krūtinėlė kokoso kremo padaže
Vištos krūtinėlė kokoso kremo padaže
Vištos krūtinėlė kokoso kremo padaže
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g vištos krūtinėlės
200 ml kokoso kremo (arba 400 ml kokoso pieno)
1 svogūnas
2 česnako skiltelės
1 arbatinis šaukštelis kario
1 arbatinis šaukštelis tarkuoto šviežio imbiero
Žiupsnelis maltų pipirų mišinio
0,5 aštraus pipiriuko
Druskos pagal skonį
Aliejus kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištos krūtinėlę supjaustyti mažais gabaliukais ir apibarstyti kariu, imbieru, pipirų mišiniu, truputėliu drukos ir viską išmaišyti. Jei turite, galite užpilti 2-3 šaukštus Romo.
Keptuvėje pakepinti smulkiai sukapotą česnaką, tada sudėti ir apkepti smulkiai supjaustytą svogūną. Kai svogūnai gražiai pagels sudėti paruoštą vištos krūtinėlę, pipiriuką ir apkepti vis pamaišant, kol vištiena pabals. Tada supilti kokosų kremą ir troškinti ant silpnos ugnies 5-7 min.
AUTORIUS: Almina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital