Vištienos skrandukai su svogūniniu padažu

AUTORIUS:
salomeja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Vištienos skrandukai su svogūniniu padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg skrandukų
3 svogūnai
100 g sviesto
0,5 l pieno
1 valgomas šaukštas miltų
Druskos, pipirų pagal skonį
 
Garnyrui:
ryžiai
konservuoti žirneliai
PARUOŠIMO BŪDAS:

Skrandukus nuplauti ir virti valandą, o jei reikia ir daugiau, kad būtų minkšti.

Tada įkaitinti keptuvę su sviestu ir sudėti smulkintus svogūnus, pakepinti ir kai pagels sudėti išvirtus ir šiek tiek susmulkintus skrandukus.

Pagardinti druska ir pipirais,sudėti miltus, pieną ir patroškinti.

Patiekti su ryžiais ir žirneliais.
Skanaus!

AUTORIUS: salomeja
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Renata
2011-04-16 15:20
na reikes pameginti si troskini pasidaryti, nes jau skaniai jis atroda :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital