Vištienos širdelės grietininiame padaže

AUTORIUS:
Austėja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Vištienos širdelės grietininiame padaže
Autorius apie receptą: Lengvai pagaminamos, bet labai skanios vištienos širdelės su gardžiu, grietininiu padažiuku ir keptais svogūnais. Lengvai pagaminamos, bet labai skanios vištienos širdelės su gardžiu, grietininiu padažiuku ir keptais svogūnais. Austėja
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų vištų širdelių
50 gramų sūrio
1 vienetas svogūnų
4 šaukštai grietinės
šiek tiek pipirų
šiek tiek druskos
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Širdeles nuplauname ir dedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi, kepame, kol paruduos. Uždengiame keptuvę, ir troškiname, kol nebeliks skysčio.
2.
Kai skystis išgaruoja ir širdelės tampa gražios rusvos spalvos, į keptuvę dedame pusžiedžiais supjaustytą svogūną ir kepame jį kartu širdelėmis (jau atviroje keptuvėje).
3.
Kai svogūnai apkepa ir tampa gražios auksinės spalvos, dedame į keptuvę grietinę, tarkuotą sūrį ir troškiname ant nedidelės ugnies dar 10-15 minučių.
4.
Galiausiai pagardiname pipirais ir druska, patiekiame su žalumynais.
AUTORIUS: Austėja
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Sandra
2017-04-24 17:08
Super, vietoj grietinės grietinę dėjau, bet labai gerai gavosi ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital