Vištienos putėsiai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Vištienos putėsiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0,5 vištos
1 indelis grietinėlės
1 svogūnas
1 morka
0,5 stiklinės sauso balto vyno
2 šaukštai želatinos
druska
pipirai
1-2 indeliai majonezo
1 šaukštas cukraus
1-2 rauginti agurkai
1 šaukštelis petražolių
1 šaukštelis svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gerai išplautą vištą dėti į puodą su vandeniu, įmesti svogūną ir morką, išvirti. Išėmus iš sultinio, atvėsinti, mėsą nuimti nuo kaulų, sumalti. Želatiną užpilti šaltu sultiniu (1/2 stiklinės), išbrinkinti ir ištirpinti. Į mėsą supilti vyną, pasūdyti, įberti pipirų, maišant supilti želatiną, sudėti išplaktą iki putų grietinėlę ir atsargiai maišyti. Supilti į šaltu vandeniu perpiltą indą ir gerai atšaldyti šaldytuve. Indą kelioms sekundėms pamerkti į karštą vandenį, putėsius iškrėsti ant lėkštės. Vištienos putėsius tinka patiekti su padažu: majonezą išmaišyti su cukrumi, smulkiai supjaustytais agurkais, kapotais žalumynais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital