Vištienos maltinukai su parmezano sūriu

AUTORIUS:
Aida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Vištienos maltinukai su parmezano sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
350 g maltos vištienos
40 g parmezano sūrio
1 svogūnas
2 skiltelės česnako
1 a. š. vandens
2 v. š. maltų džiūvėsėlių
3 a. š. garstyčių
1 kiaušinis
1 a. š. jūros druskos
malti juodieji pipirai
alyvuogių aliejus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viename dubenyje sumaišome maltą vištieną, tarkuotą sūrį, susmulkintą svogūną, išspaustą česnaką, vandenį, maltus džiūvėsėlius, garstyčias, kiaušinį, jūros druską bei pipirus. Iš gautos masės formuojame nedidelius kukuliukus. Suformuotus kukuliukus apie 10 min. kepame įkaitusioje keptuvėje su aliejumi, kol kukuliai gražiai apskrunda. Patiekiame kaip karštą patiekalą su mėgstamu garnyru. Skanaus.
AUTORIUS: Aida
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital