Vištienos krūtinėlė su špinatais, porais ir makaronais
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Vištienos krūtinėlė su špinatais, porais ir makaronais
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai vištienos krūtinėlės
0.5 pakelio spageti
1 stiklinė vištienos sultinio
0.5 stiklinės balto sauso vyno
0.5 stiklinės grietinėlės
3 vienetai poro (balta dalis)
4 saujos špinatų
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas sviesto
2 šaukšteliai dižono garstyčių
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis šafrano
1 vienetas lauro lapų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Šiek tiek pašildykite baltą vyną ir sumaišykite jį su šafranu.
2.
Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir apkepkite vištienos krūtinėlę iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Išimkite.
3.
Išlydykite sviestą keptuvėje ir įberkite porus. Kepkite juos keletą minučių ant vidutinės ugnies, kol suminkštės. Įberkite česnaką ir kepkite dar porą minučių. Įpilkite vyną su šafranu ir kelias minutes patroškinkite. Tada įpilkite vištienos sultinį ir įdėkite lauro lapą. Užvirkite ir grąžinkite vištieną į keptuvę. Troškinkite ant vidutines ugnies 10 - 15 minučių, kol vištiena išvirs.
4.
Tuo metu išvirkite ir nukoškite makaronus. Išimkite vištieną iš keptuvės į pašildytą (šiltą) lėkštę.
5.
Įpilkite į keptuvę grietinėlę ir virkite, kol padažas sutirštės (apie 4 minutes). Įberkite špinatus ir virkite tik kol jie nuvys/suminkštės. Tada įmaišykite garstyčias bei paskaninkite druska ir pipirais. Įmaišykite makaronus ir vištieną. Skanaus.
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
mamos dienos skanėstai
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
salotos, garnyrai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis