Vištienos krūtinėlė įdaryta česnakais ir žementalio sūriu

AUTORIUS:
Ligita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Vištienos krūtinėlė įdaryta česnakais ir žementalio sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 vištienos filė krūtinėlės
100 g kiaulienos kumpio
Česnakai, truputį
Žalumynai (įvairūs), pagal skonį
Druska, pagal skonį
Juodieji pipirai, pagal skonį
100 g sūrio
Ryžiai, pagal skonį
Pupelės, žaliosios, truputį
Pomidorai, džiovinti, truputį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos krūtinėles įpjauname per vidurį, įdedame smulkiai supjaustytą česnaką, žalumynus, ir žementalio sūrį. Apvyniojame kumpiu. Viską dedame į aliejumi pateptą kepimo skardą. Kepame 175 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių. Į verdantį vandenį supilame ryžius, verdame maišydami. Iškepusią vištieną supjaustome, o ryžius dedame į mažą puodelį ir apverčiame ant lėkštės.  Pakepiname pupeles  ir dedame ant lėkštės. 
AUTORIUS: Ligita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital