Vištienos kepsnelis su paprika ir anakardžiais

AUTORIUS:
Jūratė Sarapovienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Vištienos kepsnelis su paprika ir anakardžiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
PARUOŠIMO BŪDAS:
<div class="ingredients">
<h2>Ingredientai:</h2>
<p style="text-align: justify;">1 vi&scaron;tienos krūtinėlės<br />
2 konservuotų saulėje džiovintų omidorų<br />
2 konservuotų paprikų<br />
30 g fermentinio sūrio<br />
20 g sviesto<br />
3 &scaron;auk&scaron;tų Pesto bazilikų padažo<br />
1 saujos anakardžių rie&scaron;utų<br />
2 &scaron;auk&scaron;tų saulėgražų aliejaus (kepimui)</p>
</div>
<div class="recipe_make">
<h2 style="text-align: justify;">Gaminimas:</h2>
<p style="text-align: justify;">Krūtinėlės mėsoje i&scaron; galo padaryti įpjovą ir atsargiai, buku peiliu, į vidų įki&scaron;ti &scaron;auk&scaron;tą Pesto bazilikų padažo ir įpilti &scaron;auk&scaron;tą sojų padažo. Tada į vidų įdėti konservuotos paprikos puselę, &scaron;alia įdėti saulėje džiovintą pomidorą, tada įdėti sviesto gabalėlį, gabalėlį fermentinio sūrio ...(tai bus pirmoje krūtinėlės dalyje) ... ir vėl įdėti saulėje džiovintą konservuotą pomidorą, &scaron;alia konservuotą papriką, įdėti fermentinio sūrio gabalėlį ir smeigtukais susmeigti angą. Tada kepsnelį apvolioti Pesto bazilikų padažu ir apilieti sojų padažu. Palaikyti apie 15 min.<br />
<br />
Kepsnelį kepti orkaitėje apie 40 min. įkaitintoje orkaitėje 200<span style="color: rgb(84, 84, 84); font-family: arial, sans-serif; font-size: small; line-height: 18.200000762939453px;">&deg;</span><wbr style="color: rgb(84, 84, 84); font-family: arial, sans-serif; font-size: small; line-height: 18.200000762939453px;"></wbr><span style="color: rgb(84, 84, 84); font-family: arial, sans-serif; font-size: small; line-height: 18.200000762939453px;">C</span>&nbsp;temparatūroje. I&scaron; pradžių uždengti indą (indą patepti sviestu ar keletą &scaron;auk&scaron;tų saulėgražų aliejaus), kuriame kepa kepsnelis apie 30 min.</p>
<p style="text-align: justify;">Sumulkinti anakardžių rie&scaron;utus ir sumai&scaron;yti su majonezu ir uždėti ant kepsnelio ir kepti atvirai apie 10/15 min.<br />
Kepsnelį patiekti su vaisiais (apelsinas, vynuogės) ir daržovėmis (pomidorai) ir bulvių tyre (ar keptomis bulvėmis).<br />
&nbsp;</p>
</div>
AUTORIUS: Jūratė Sarapovienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital