<div class="ingredients">
<h2>Ingredientai:</h2>
<p style="text-align: justify;">1 vištienos krūtinėlės<br />
2 konservuotų saulėje džiovintų omidorų<br />
2 konservuotų paprikų<br />
30 g fermentinio sūrio<br />
20 g sviesto<br />
3 šaukštų Pesto bazilikų padažo<br />
1 saujos anakardžių riešutų<br />
2 šaukštų saulėgražų aliejaus (kepimui)</p>
</div>
<div class="recipe_make">
<h2 style="text-align: justify;">Gaminimas:</h2>
<p style="text-align: justify;">Krūtinėlės mėsoje iš galo padaryti įpjovą ir atsargiai, buku peiliu, į vidų įkišti šaukštą Pesto bazilikų padažo ir įpilti šaukštą sojų padažo. Tada į vidų įdėti konservuotos paprikos puselę, šalia įdėti saulėje džiovintą pomidorą, tada įdėti sviesto gabalėlį, gabalėlį fermentinio sūrio ...(tai bus pirmoje krūtinėlės dalyje) ... ir vėl įdėti saulėje džiovintą konservuotą pomidorą, šalia konservuotą papriką, įdėti fermentinio sūrio gabalėlį ir smeigtukais susmeigti angą. Tada kepsnelį apvolioti Pesto bazilikų padažu ir apilieti sojų padažu. Palaikyti apie 15 min.<br />
<br />
Kepsnelį kepti orkaitėje apie 40 min. įkaitintoje orkaitėje 200<span style="color: rgb(84, 84, 84); font-family: arial, sans-serif; font-size: small; line-height: 18.200000762939453px;">°</span><wbr style="color: rgb(84, 84, 84); font-family: arial, sans-serif; font-size: small; line-height: 18.200000762939453px;"></wbr><span style="color: rgb(84, 84, 84); font-family: arial, sans-serif; font-size: small; line-height: 18.200000762939453px;">C</span> temparatūroje. Iš pradžių uždengti indą (indą patepti sviestu ar keletą šaukštų saulėgražų aliejaus), kuriame kepa kepsnelis apie 30 min.</p>
<p style="text-align: justify;">Sumulkinti anakardžių riešutus ir sumaišyti su majonezu ir uždėti ant kepsnelio ir kepti atvirai apie 10/15 min.<br />
Kepsnelį patiekti su vaisiais (apelsinas, vynuogės) ir daržovėmis (pomidorai) ir bulvių tyre (ar keptomis bulvėmis).<br />
</p>
</div>
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)